Øvingshelg Hessa skole 10.-11.april 2010

Hessa Skolemusikkorps har hatt intens øvingshelg. Det har vært full konsentrasjon under gruppeøvinger lørdag med dyktige instruktører, og under fellesøvingen søndag. Et nesten fulltallig korps har stått på og gjort sitt beste.

Korpset øver frem mot konsert den 18.april på Skarbøvik ungdomsskole, og mot en tradisjonell,hektisk mai-måned.
Foreldre har som vanlig sørget for næring til kroppene, og dirigent Tor og instruktørene har stått på for å få et godt musikalsk resultat. Musikantene har terpet og terpet, og resultatet blir flott!