Gjestedirigent

Øvingshelg til Herøy 15. - 17. oktober 2010
Frokost

Vellykket øvingshelg i Herøy 15. - 17. oktober 2010

Øvingshelga i Herøy ble veldig vellykket, og både korpset og 2. års aspirantene fikk øvd mye. Nå er vi klare for å spille konsert!!

Den sosial biten er som kjent vel så viktig, og det så ut som musikantene og aspirantene hadde det veldig kjekt sammen. Vi hadde taco, film og godis på fredagskvelden. På lørdag var vi i Herøy fritidsbad i 2-3 timer etter at dagens øvinger var unnagjort. I mellom øvingene fikk vi også tid til litt dansing, vi har blitt kjempegode i Glow-dansen!!

Kulturhuset passet ypperlig til vårt formål, og folk i Herøy er hyggelige. Vi kommer gjerne tilbake!!

Herøy 15.10 - 17.10.2010