Aspirantene spiller

Søndagsmatinè 31. oktober 2010

Konsert i gymsalen på Skarbøvik Ungdomsskole søndag 31. oktober

Det var hyggelig å se at så mange korpsvenner møtte fram for å høre flott musikk og kose seg med kaffe og kaker.

Konserten åpnet med at 2. års aspirantene fikk vist oss litt av det de har øvd på denne høsten.

Deretter var det Lars sine to eldste døtre, Anne Sofie og Sandra Helen Kaggerud, som sang nydelig for oss.

De nye aspirantene som begynte i høst ble også presentert for publikum.

Aspiranter og musikanter har øvd skikkelig godt denne høsten, og leverte en flott konsert. Det var like før vi begynte å danse. Vi er veldig stolte av denne flotte gjengen!

Konsert 31.10.10

Anne-Sofie