- Programmet for øvingshelga
    - Her kommer informasjon fra Sjøholt
    - Takk for ei flott helg

Øvingshelg Sjøholt 31.okt. -2.nov 2008

Hei! TO TING Å MERKE SEG:

... for det første: Vi manglar tilbakemelding frå ein del ang. øvingshelga!

Vi vil ha svar også frå dei som evt. ikkje blir med!

Send meg ein mail snarast!

påmelding til unni@hessa-skolemusikkorps.no

… for det andre:

VIKTIG Tilleggsopplysning ang øvingshelga:

Vi er invitert av Volsdalen skolekorps til å delta på korps-kafe hos dei søndag 2.nov. kl.15.

Denne tek vi altså på veg heim frå Sjøholt! Så får vi vise kva vi har lært i løpet av helga!

Her er sjølvsagt foreldre/familie velkomne til å høyre på (og til å kjøpe kaker og kanskje lodd??)

2.års aspirantane skal øve inn fellesnummer som dei skal framføre sammen med aspirantane i Volsdalen! Spennande!

(… og vi blir ferdige slik at dei som vil på fotballkampen rekk dette…)

Helsing Unni

PS!

Til de som ikke klarer å åpne vedlegget (Se nederst på siden), så står der: pris 400,- første barn 300,- andre barn,

Prisen inkluderer buss, overnatting, mat, godsaker, vi disponerer svømmebasseng og gymsal.

1.års aspiranter har eget opplegg og de trenger ikke ta med seg instrument.

Foreldre som blir med hele helgen, betaler ikke, men blir med på de praktiske oppgavene og tilsyn med barna.

Som nevnt over send påmelding til Unni for både barn og voksen, hun trenger også beskjed om de som ikke kommer.

Har barnet spesielle behov, gi beskjed om det også.

Read file
 Påmelding til øvingshelg2008.doc