Elev julekonsert 5. des

En god førjulsopplevelse.

Fredag 5.desember inviterte kulturskolen til konsert i storsalen. Mange foreldre, slekt og venner hadde møtt opp denne fredags ettermiddag, til en flott førjulsopplevelse. Musikantene og aspirantene fra Hessa Skolemusikkorps gjorde en flott innsats og imponerte både lærere og publikum. Det var rett trivlig å gå ut i den kalde vinterkvelden med en slik flott opplevelse lagret i kroppen. Julestemningen var garantert stor blant et smilende publikum. Tusen takk til utøverne,og ikke minst lærerene Oskar, Anne og Tor for en super opplevelse!

Flere bilder