Julegrantenning 2008

Hyggelig i ventetiden.

Søndag 7. desember arrangerte Hessa skolemusikkorps julegrantenning med påfølgende konsert i gymsalen. En fullsatt sal fikk høre juletoner og høstens innøvde nummer fra korpset. Barna fra Hessa barnehage underholdt med både Luciasang og flotte julesanger. En spesiell glede var det at Jenny Myklebust, som i disse dager har fyllt 90 år var til stede. Hun var en av de som stiftet korpset i 1955. Leder Unni overrakte blomster og en beveget Jenny fortalte litt om gleden av å spille i korps, og hvordan dette er en hobby en kan ha hele livet. Kaffe og kaker gikk unna i pausen og premiene fra "løddsale" ble utdelt av leder Unni i solid tempo. Etter en musikalsk ettermiddag fikk barna også besøk av en kjent figur: Nissen Knut! Med rund hånd delte han ut godterier til både store og små. Så da er det bare å se fram til korpsets neste opptreden: Julaften i Ålesund kirke, for fulle hus som vanlig!

Red Helge/foto Reidun

Flere bilder