Juleavsluttning

Stolte lærere

Anne hjelper til

Liten avslutning

Tirsdag samlet både aspiranter og musikanter seg på musikkrommet for en liten juleavsluttning sammen med sine lærere. Vi heldige tilhørere fikk høre flere stykker, både julemelodier og andre perler. Mange var fremme og viste sine ferdigheter, før de vel fortjent fikk servert saft, mandariner og pepperkaker. Flere hadde nok øvd litt ekstra til denne dagen, for det var en solid fremføring fra alle sammen. Det er tøft gjort å spille alene etter bare kort tid som aspirant, spesielt med medmusikanter som publikum. Med så mange flinke utøvere har korpset og "Hessafolket" mye å glede seg til i tiden fremover.

Flere bilder

Bariton