Sommersamling 2009

Flott solfyllt dag i Fagerlia.

Torsdag 21 mai ble sommersamlingen 2009 avviklet. I år var det Volsdalen skolekorps som sto for arrangementet. Hessa skolemusikkorps med aspiranter startet sin marsjrute fra Volsdalen aldershjem, hvor vi gledet beboerne med vakre toner. Videre marsjerte vi innover Nørvegata og fram til Fagerlihallen. I vakkert vær gikk ruta unna i godt tempo, anført av fanebærer Cato. Etter innmarsj ble det ikke tradisjonell konsert med hvert korps. Istedet fikk flere mindre grupper vise sine musikalske ferdigheter, hvor blant annet Hessa Band og KBB bidro. Etter en lang og musikalsk dag, ble det hele avrundet med fellesnummer for alle korpsene.
Vel blåst alle sammen!

Tekst: Helge