Øvingshelg 29-30 AUGUST
PREBEN TUBA<br>Jeg likte godt maten og nye sanger, spesielt Zakaburah. Jeg spiller tuba fordi det er det største instrumentet...tøft!

PREBEN TUBA

HENRIK ALT SAX<br>Jeg likte best pausene :) Eye of the tiger er stilig, solo og greier. Med sax kan du spille alt mulig!

HENRIK ALT SAX

CAMILLA FLØYTE Øvingshelg gir muligheten til å spille. Jeg likte best Norwegian sunset, Fløyte..liten og lett..det liker jeg. :)

SONDRE SLAGVERK Øvingshelg gir mulighet til å spille tromme og være sammen med bra folk. Min favoritt er Eye of the tiger. Slagverk er for de få!

Denne gangen holdt "Hessamusikken" øvingshelgen ved Skarbøvik ungdomsskole. Lærere fra kulturskolen holdt gruppeøvelse på lørdagen, søndagen ble viet til fellesøving med både korpset og Hessaband. Snille foreldre disket opp med mat og drikke, slik at musikantene kunne yte sitt beste. At gruppeøving er effektivt, fikk vel de fleste erfare. Resultatet etter helgen må sies å være en suksess. For å være sikker på dette, tok vi en liten spørreundersøkelse blandt musikantene. Resultatet kan du lese mer om lenger nede på siden. Ellers må vi bare takke alle musikanter for en strålende innsats, vel blåst!!

Denne gangen ville vi ha litt tilbakemeldinger fra gjengen i korpset, og stilte følgende spørsmål:

Spørsmål 1: Hva er det beste med en øvingshelg?

Spørsmål 2: Hvilken sang likte du best?

Spørsmål 3: Hvorfor spiller du ….? Og hva er det kuleste med å spille ….?

Svarene til den enkelte kan du lese under bildene.

Hurtigversjonen av helga finner du i videoen lenger nede på siden.....

FOTO/TEKST: Line, Helge, Sondre

Øvingshelg2009 from Helge Gjerde on Vimeo.