Åpning av hjemmesiden

Hjemmesiden ble åpnet torsdag 26. november 2007
Etter hvert så vil siden bli fylt opp med mye spennende informasjon både for dagens musikanter, og for eldre musikanter som har spilt i Hessamusikken.

Velkommen til Hessa skolekorps si heimeside!
Her får du bli kjent med oss og følge med på kva vi styrer med!
Hessa skolekorps er mykje: Musikk, vennskap, utfordring, samhald , aktivitet, trivsel.
Mange born og unge får her ei unik sjanse til å utvikle seg musikalsk. Det å utøve musikk sammen med andre er også ei stor oppleving.
Vi foreldre har også ein triveleg møteplass under øvingane, der vennskap blir til!
Velkommen til å bli med oss!

Unni Urkedal Koppen, leiar