Øvingshelg Sjøholt 30.okt-1.nov 2009

Vi er klar for vår årlige høsttur/øvingshelg!

Fredag 30.okt reiser vi til Sjøholt skole på ny øvingshelg. Bussen går fra Hessa skole fredag kl.18.00, og da er vi klar for en kjempehelg med spilling, bading, halloween og masse moro. Retur søndag kl 14.00 fra Sjøholt, og vi forventer å være tilbake på Hessa skole ca. kl.15.00.
Når korpset forlater Sjøholt, starter Hessa Band med øving frem til kl.15.30. Deretter skal noen rett hjem for å sove, andre skal via Color Line Stadion.

Hilsen U9