Kransekakelotteriet 2011

Korpset har arrangert kransekakelotteri for å skaffe penger til fanekoffert til den nye korpsfana vår. Torsdag 7. april trakk vi 5 heldige vinnere av hver sin flotte kransekake.

Musikanter og aspiranter har brukt ei uke på å selge lodd og resultatet ble kr. 14.200,- til fanekoffert til den nye korpsfana vår. Veldig bra! De heldige vinnerne av hver sin kransekake er:

Finn A. Helgesen
Fam. Josefsen
Rasmus Høyland Huse
Ivar Lillebø
Marit Gjerdsbakk

Vi gratulerer!

Tusen takk til Unni som har vært så snill å bake de flotte kransekakene.

En stor takk til flinke loddselgere og alle som har støttet oss med å kjøpe lodd!

Ansvarlig for trekningen var:
Unni Urkedal Koppen
Steinar Rongve