Harald Haram får premie for oppmøte i 2011

Årsfest for musikantene mars 2012
Anne Cecilie Færøy får også premie!

Linedance er gøy!

En del kan det godt allerede

Konsentrasjon er viktig

Torsdag 15. mars hadde Hessa Skolemusikkorps årsfest for musikantene, med pizza og brus, utdeling av premier for oppmøte på øvinger og ikke minst en overraskelse!

Etter øving og opprydding ble musikantene vist vei til "kvelds-rommet", som for anledningen hadde dempet belysning og stearinlys. De koste seg med pizza, brus og kaker før det ble delt ut premier for oppmøte på øvinger i 2011. Hele 7 (!) fikk gavekort for fullt oppmøte og 3 for kun ett fravær - gratulerer!

Etter dette var det tid for kveldens overraskelse - Linedance med Synnøve Rongve! Hun hadde med hatter og musikk og ventet i gymsalen. En del av musikantene fikk frisket opp igjen kunnskapene fra tidligere, mens andre fikk sitt første møte med Linedance - stor stemning!