Konsert 29. mars 2009

En solid innsats av både musikanter og aspiranter i Hessa Skolemusikkorps!

Søndag 29. mars arrangerte Åse og Hessa Skolemusikkorps felles konsert i Parken kulturhus. Foran en nærmere fullsatt sal, åpnet Åse det hele med drill og marsjen King Size. Hessa startet sin avdeling med en gjeng energiske og smilende aspiranter som leverte en solid og flott framføring. Etter dette var det korpset sin tur, fire krevende nummer ble framført med god innsats både av solister og korps. "Serenade for a picket fence" må vel nesten nevnes som et imponerende høydepunkt med Helene, Sondre M og Harald i et heseblesende og drivende tempo, samt Guros solo i "Con te partiro". Etter pause entret en ny gjeng scenen; Hessa Band!! De tok pusten fra både publikum og medmusikanter. Med en energi og spilleglede man ikke altfor ofte opplever, markerte de at korps og musikk er GØY! Dette hører vi gjerne mer av, når som helst. Etter Åse Skolemusikkorps sin avdeling, ble det hele avrundet med fellesnummer og drill, til stor applaus fra et fornøyd publikum. Dette ble en god start på våren og viser at Hessa Skolemusikkorps er i god driv fram mot den viktigste og travleste måneden for de fleste av oss: MAI!:)
Red.: Helge Gjerde
Foto: Lisabeth Trones Gjerde

Konsert Parken kulturhus 29. mars 2009

Alle følger med.
Hessa/Åse
Fellesnummer med drill
Hessa Band er "sunne"!!
Full konsing!
Korpset
En rå gjeng, samkjørt til fingerspissene.
Korpset
Guro spiller solo, vakkert!
Aspiranter
Hele gjengen!
Aspiranter
Dette lover bra!
En del av blåserekka.
Hessa Band
Ikke så mange, men mye lyd!
Musikk er tingen!