Disney-konsert i Arbeideren

Disney-konsert i Arbeideren 15. april!
Instrumenter til den store instrumentauksjonen

Nydelig sang og pianospill fra Amanda Georgiadis Tenfjord og Anne-Sofie Haddal Kaggerud

Aspirantene fikk genser og sekk fra Norges Musikkorps Forbund og aspirantansvarlig Karina Mauren

Søndag 15. april kl. 15 var vårens store happening; Disney-konsert i Arbeideren. Denne søndagen fikk gjestene en flott musikalsk opplevelse!

Korpset gjorde en flott innsats med mange kjente og kjære Disneystykker. Årets aspiranter fikk utdelt genser med Hessa Skolemusikkorps og sekk fra Norges Musikkorps Forbund. Amanda Georgiadis Tenfjord og Anne-Sofie Haddal Kaggerud sang og spilte piano, med flere nydelige ballader. I pausen var det salg av kaffe, brus, kaker og rundstykker, samt lodd med mulighet til å vinne fine premier. Så var det klart for den store instrumentauksjonen, hvor hele 27 instrument ble auksjonert.

Konsertens konferansier, dirigent og for anledningen også AUKSJONARIUS var Lars Kaggerud. Hele 23 (!) instrument ble solgt - de andre har korpset fått omsetning på i ettertid av konserten.

Takk for en musikalsk opplevelse og en hyggelig søndag!

Get Adobe Reader

Read file