Høstkonsert på Skarbøvik Ungdomsskole 11. november 2012

Aktivitetsplan og vaktliste for desember måned
Slagverkgruppa i full gang!

Harald på marimba

Glade kafédamer!

Her er vaktliste og aktivitetsplan for desember måned - en travel måned hvor vi forsøker å ikke gjøre alt for mange sprell...

Utenom øvingene er det fire "oppdrag"; spilling av julesanger ved tenning av Real-stjerna 1. desember, konsert med Kulturskole-elever i forbindelse med øvingen 6. desember, spilling ved Skarbøvik Sykehjem før øvingen 13. desember og tradisjonell konsert i Ålesund Kirke julaften.

1. desember - Tenning av Realstjerna og lys på julegrana ved Hessa Skole. Arrangementet rundt tenning av Realstjerna skal i år foregå på fotballbana i Osane, hvor det skal foregå ulike aktiviteter i regi av Real. Oppmøte kl. 16.45 – husk noteklype og koralhefte! Etter dette går/kjører vi til Hessa Skole og spiller noen julesanger der.

6. desember - Kulturskolekonsert og øving
Vakter: Steffen Relling, Kristoffer Thune, Ola Larsen
Konsert på Hessa Skole med elever ved Kulturskolen og korpset kl. 18-19. ALLE FORELDRE ER HJERTELIG VELKOMMEN! Kaffekos på håndarbeidsrommet 19-19.30 og vanlig øving for korpset 19.30-20.30.

13. desember - Spilling på Skarbøvik Sykehjem og øving
Vakter: Ingrid Kleiven, Karoline Gjerde, Jeanett Dyrøy
Skarbøvik Sykehjem vil gjerne at korpset skal komme og spre litt julestemning for beboerne. De som vil og kan møter derfor der kl. 17 og spiller noen julesanger i enkelte av avdelingene. Deretter vanlig øving kl. 18-20.30. Ta gjerne på nisselue og røde kinn/fregner!

20. desember - Siste øving før jul
Vakter: Sara Kristensen, Katja Hunnes, Miriam Palmer

24. desember - Konsert i Ålesund Kirke
Oppmøte kl. 15 og tradisjonell konsert i forbindelse med julegudstjeneste i Ålesund Kirke. Korpskomitéen tar ansvar for notestativ og slagverkutstyr og får hjelp om de trenger det!

Første på lista handler inn til kveldsmat (sjekk med forrige vakt hva som trengs) og sørger for å skaffe nøkkel til skolen.

NB1: En av vaktene bør være til stede i gymsalen gjennom øvelsen!

NB2: Husk å sjekke/låse dør ut fra garderobene og inngangsdøren, slik at det ikke står åpent.

Handleliste:

2 pk Strandamør
Jordbærsylte (spann)
1 pk fårepølse Trønderfår
Saft (rød og gul)
1 pk kokt skinke
Smør
2 pk osteskiver
Majones
1 pk Nugatti
1 agurk
2 kneippbrød (oppskjært)