Konserter

Fantastisk konsert i Parken Kulturhus 15.november !

Konserten med Hessa skolemusikkorps, Hessaband, Aspirantorkesteret og musikanter frå Kulturskolen ble en stor suksess!

Det ble virkelig den "Drømmekonserten" vi ønsket oss! Musikantene og dirigenten hadde jobbet iherdig hele høsten, med ekstraøvinger helt frem mot konserten.Det var derfor ikke uventet at det låt bra helt fra begynnelse til slutt, men likevel ble vi positivt overrasket, veldig begeistret og umåtelig stolte! Stor takk til alle som deltok! Takk også til Lars Kaggerud for flott utført oppdrag som konferansier!
Vi ønsker også å takke et tallrikt og entusiastisk publikum for god støtte!
Musikkgleden svulmer i slike stunder hos trofaste korps-supportere!
Det er også på sin plass å takke foreldrene som ordnet det praktiske rundt om i kulissene!