Sommersamling 28. mai 2012

Hessa Skolemusikkorps spiller som siste korps, vertskorpset

Sommersamling på Skarbøvik Ungdomsskole 28. mai 2012
Lang innmarsj fra 16 korps!

Kafédamene er klare!

Ordfører Bjørn Tømmerdal ønsker velkommen

Fellesnummer på slutten

Fellesnummer på slutten "Marsj i seng!"

Mandag 28. mai (2. pinsedag) gikk årets sommersamling på Skarbøvik Ungdomsskole på Hessøya av stabelen! Ca. 12 korps med til sammen nærmere 600 musikanter ble samlet til musikkglede og sosialt samvær.

Korpsene marsjerte taktfast inn i skoleplana på Skarbøvik Ungdomsskole, og kom via 4 ulike marsjruter; en fra Steinvågbakken v/Bunnpris, en fra SIF-tun, en fra Hessa Skole og en fra Olsvikskaret på nordsiden av Hessa.

Anført av konferansier Unni Urkedal Koppen ble alle omtalt og ønsket hjertelig velkommen. Deretter var det taler både fra ordfører Bjørn Tømmerdal og Norges Musikkorps Forbund, før de ulike konsertene startet på scenen og inne i gymsalen. Mye musikkglede og smilende fjes! Været var akkurat passe - ikke for varmt, ikke for kaldt. Noen dråper ble det etter hvert, uten at det la noen demper på arrangementet.

Kaféene hadde stor trafikk, med salg av pølser, chips, kaker, kaffe, brus, is, slush og sukkerspinn. Hvert korps fikk anvist klasserom til plassering av instrumenter og annet. Røde Kors var til stede med tre personer, og det ble solgt Hessa-bøker og lodd med "Katta i sekken"-gevinster.

Til slutt, når alle korps var ferdig med konserter inne og ute, ble det fellesnummer "Marsj i seng!" Da var det vel blåst og vel hjem for alle sammen. Håper alle hadde en fin dag!

Se programhefte her: http://www.korpsweb.net/korps/hessa/dokmntr/Programhefte.pdf